
Un mod inteligent de a pregati ceva delicios, rece, rapid si pe deasupra foarte sanatos. Face parte din categoria provocarii Antoninei:) Aveti grija sa folositi pere foarte foarte coapte, zemoase, sa iasa tot sucul din ele, nu folositi coaja, ii va da un gust si o aroma super.
Ingrediente:
3 pere foarte coapte
300g cirese negre
8-10 cuburi de gheata
2 frunze menta
Mod de pregatire:
Dati perele printr-un aparat de stors fructe.
Sucul obtinut il puneti intr-un blender impreuna cu ciresele fara samburi, cuburile de gheata si menta tocata marunt . Obtineti 3 pahare de crema de fructe.
Eillen arata demential !!! cat savoare poate sa contina ! Multumesc frumos pentru participare !!! astept datele pe mail.. Pupici
ReplyDeleteSuper bun, o bautura potrivita pentru vara
si plina de vitamine!
ReplyDeleteTocmai am descoperit blogul tau si imi place foarte mult!Ai niste retete delicioase si fotografiile sunt deosebite!
ReplyDeleteBautura asta mi se pare foarte interesanta si o voi proba,pentru imi plac foarte mult ciresele si perele!...salutari din Spania!
Multumesc Claudia. Acum am intrat pe blogul tau si imi place tare mult, il voi urmari:*
ReplyDeleteFetele, multumesc, este foarte usor de pregatit si racoritor.
ReplyDeleteArata bestial! Si cred ca si gustul e superb! Am sa incerc si eu imediat ce gasesc niste pere zemoase si dulci. Imi plac pozele la nebunie! Treci si pe la mine daca iti face placere. Week-end placut!
ReplyDeleteo adevarata minunatie !!!
ReplyDeletete-am descoperit prin intermediul Antoniei !!!!... pot spune ca-mi place ceea ce vad aici , bravoo!!!
multumesc!
ReplyDelete