June 22, 2011


Un fel principal usor de pregatit, nu fastuos, dar tare gustos. Puteti pune si vita sau porc, va iesi chiar mai bun.



Ingrediente:
2 piepti pui taiati bucatele
500g cartofi taiati cubulete
2 cepe
3 rosii
4 catei de usturoi
2 linguri delikat
1 ardei gras
O legatura patrunjel

Mod de pregatire:
Prajiti carnea in doua linguri de ulei, impreuna cu ceapa taiata marunt si usturoiul pisat. Dupa 5-10 minute, adaugati rosiile taiate marunt si ardeiul gras taiat cubulete. Stingeti cu apa fierbinte cat sa acopere totul. Puneti delikat si fierbeti pana carnea se inmoaie. Adaugati cartofii si dati totul la cuptor pana se fac cartofii, in jur de 30 de minute. Verificati cartofii, daca apa scade prea mult, mai adaugati o cana-doua. Dupa ce ati luat vasul din cuptor, adaugati verdeata taiata marunt.



0 comentarii:

Post a Comment