January 24, 2015


Sunt absolut innebunita dupa micul dejun. Bine, recunosc, micul dejun servit dupa 11 jumatate, dar hei, am o scuza: imi place sa bucataresc mai mult decat un ceai si un ou ochi. Asa ca ma complic uneori, intr-atat incat imi cumpar carti speciale pentru brunch si alte asemenea. Numai invitatul meu sa fii, iti vei incepe ziua cum nu se poate de bine. Ah, sa nu aud de diete, la mine se mananca bine si tot. In special tot. 
Asadar, sa luam aceste minunatii de sandvisuri italienesti, manca-le-ar mama pe ele de mititele aromate si indesate cu bunatati mediteraneene. De cand am descoperit branza de capra, ce-i drept, cam tarziu, am zis ca e timpul sa recuperez, si orice reteta care include acest deosebit ingredient, ma lumineaza mai rau ca pe brandul de craciun. Acum, lasand gluma la o parte, gustul intens al branzei de capra combinat cu ceva pui ramas de pe alte taramuri si cu dulceata rosiilor cherry, sunt de pe o cu totul alta planeta. Mananci si nu te mai opresti, de aici si a big no-no dietei. Ca doar, cine se ingrasa de dimineata?


Ingrediente:

  • 12 felii de paine rustica
  • 4 linguri de ulei de masline
  • 2 catei de usturoi tocati marunt
  • 2 linguri de oregano proaspat sau busuioc, proaspat tocat 
  • 100g pui la grill , taiat in fasii subtiri 
  • 12 felii de rosii cherry 
  • 12 felii de branza de capra 

Instructiuni:

1. Incingeti cuptorul la 180 de grade/gaz 4. Rumeniti feliile de paine la toast la un nivel mediu.
2. Intre timp, intr-un bol amestecati usturoiul cu oregano sau busuioc. Asezonati. Ungeti feliile de paine cu acest continut pe o singura parte. 
3. Puneti feliile de paine cu partea unsa in sus, intr-o tava non-aderenta. Puneti deasupra fiecarei felii puiul, urmat de rosii si branza de capra. Stropiti cu putin ulei si usturoi care v-a mai ramas si dati la cuptorul incins pentru 5 minute sau pana s-a topit branza. 
4. Decorati cu frunze de busuioc si serviti imediat. 


Next
This is the most recent post.
Previous
Older Post

0 comentarii:

Post a Comment