November 11, 2011



Ma declar mare fan cheddar, este cred evident dupa cate retete postez cu aceasta branza minunata. Este ciudat pentru ca eu nu mananc niciodata branza in mancare, dar asta are un gust deosebit:) De asemenea, ador crackers, sticksuri, biscuiti sarati si toata paleta, prin urmare acesti biscuiti din cheddar sunt divini! Singurul dezavantaj este ca nu sunt suficienti:) Reteta am luat-o de aici.


Ingrediente:
130g faina alba simpla
2 linguri faina cu agent de crestere
125g unt la temperatura camerei
125g branza cheddar rasa
2 linguri parmezan
Un praf de paprika
O lingura zeama lamaie
Un praf de sare


Mod de pregatire:
Puneti toate ingredientele in robot si mixati pana devine o coca. Daca nu aveti robot, amestecati faina, paprika si sarea intr-un bol. Taiati untul cubulete si frecati faina cu acesta pana se formeaza o textura de pesmet. Adaugati cheddar-ul si parmezan-ul si continuati sa amestecati pana formeaza o coca moale. Adaugati lamaia.
Formati un cilindru de 38cm lungime si infasurati-l in folie de plastic, dati la frigider pentru cel putin 3 ore. Luati coca din frigider si taiati felii de aproape un centimetru si coaceti la 170 grade intr-o tava cu hartie de copt, pentru 15 minute sau pana devin aurii.



9 comentarii:

  1. These look really pretty Elena!!! :)

    ReplyDelete
  2. Arata asa bine, imi place prezentarea, si sunt convinsa ca si biscuitii ar fi pe gustul meu :)

    ReplyDelete
  3. Ce frumosi sunt!!Cred ca sunt tare buni!Pup!

    ReplyDelete
  4. Prezentarea superba si biscuitii foarte buni!

    ReplyDelete
  5. Thank you girls! Thank you Jesica for the recipe!

    ReplyDelete
  6. nu am incercat sa fca niciodata cu branzica , dar sunt sigura ca au iesit extraordinar de buni !!!

    ReplyDelete
  7. frumoasa prezentarea. Imi plac gustarile sarate cu branza!

    ReplyDelete