November 2, 2011




Micul dejun tocmai a ajuns la nivel de master class cu acest covrig, si nu ma refer la tehnica, ci la deliciu. Iar cel mai important, aceste chifle pot fi servite la orice ora din zi, sunt satioase, foarte gustoase, usor de pregatit si rapid.

Ingrediente (2 persoane):
1 praz lung
50g sunca
25g unt
125g branza Gruyere rasa
2 cepe verzi tocate marunt
O lingura patrunjel tocat
2 bagels (chifle cu gaura la mijloc)

Mod de pregatire:
Tocati prazul foarte marunt. Topiti untul intr-o cratita la foc mediu, prajiti prazul si sunca taiata marunt pentru 5 minute, pana devin aurii. Lasati la racit.
Incalziti cuptorul la 200 de grade. Amestecati prazul, sunca, branza, ceapa verde, patrunjelul cu sare si piper. Taiati chiflele pe jumatate si dati la toast pe mic-mediu, pana devin aurii dar nu foarte prajite. Puneti deasupra compozitia de praz, dati la cuptor intr-o tava neunsa, lasati pana se topeste branza si devin aurii. Serviti imediat.




2 comentarii: