February 3, 2012


Am fost provocata de organizatorii de la Gustos.ro sa pregatesc o cina romantica, potrivita sarbatorii indragostitilor ce se apropie repejor. Numai ca cina mea a fost aranjata pe bucati, in zile diferite din lipsa de timp. Nu se supara nimeni, puse cap la cap, alegerile mele suna bine si sunt foarte gustoase. Parol;)

Incepem cu un ambient cat mai armonios, care sa debordeze in simplitate si bun gust. Rosu e potrivit;)

Nu uitati de inimioare, macar in ziua aceasta, sunt spectaculoase, fragile, au nevoie de atentie speciala.

Bun, am aranjat masa si incepem cu un aperitiv drag mie, o salata de somon dreasa cu lamaie si crutoane, o minunatie pentru iubitorii de peste. Daca aveti o forma de inimioara puteti aranja salata astfel incat sa reflecte dragostea pentru partener. Sau pentru peste, eu stiu?:)) Dar si in bol e destul de romantic, nu va faceti probleme, eu doar am dat dovada de exces de zel si prea mult timp imprumutat;)


Continuam cu un fel principal italienesc, ce e mai potrivit decat tara dragostei personificata in pui Marsala? Aveti grija cu vinul cand flambati si serviti fierbinte, sosul este divin!


Am ajuns la partea cea mai interesanta a serii, un desert plin de ciocolata, bogat, savuros, numele lui Mousse Express. Chiar nu ma dau in vant dupa ciocolata, desi multe dintre deserturile pe care le fac sunt intensificate de acest ingredient minune, dar daca va stiti iubitori de ciocolata, vi-l recomand din toata inimioara.. sau inimioarele, dupa caz:)


 Love is in the air! Sa aveti o seara minunata!

6 comentarii:

  1. Oau, ne-ai cucerit definitiv cu aceasta cina romantica. Multumim ca ai dat curs "provocarii". Ne incanti ca de fiecare data. :)

    ReplyDelete
  2. excelent meniul si superba cina / prezentarea :*

    ReplyDelete
  3. ce dragute idei. Cel mai mult implace cea cu cheia :)) Mersic.

    ReplyDelete
  4. Interesanta combinatia care ai folosito! Mie personal nu mi se pare ca se potriveste peste la fel intai apoi pui..ma rog! Si pt o cina romantica, mai ales Valentins Day cam multe culori... Rosu, verde, albastru... Mai mult asociez meniul tau o zi frumoasa de vara decat cu una romantica de INDRAGOSTITI. si nici o lumanarica nimic? Unde a ramas romantismul:) . Comentul meu as dori sa fie constructiv! All the best :) Andreea

    Send from my iPad!

    ReplyDelete
  5. Buna Andreea. Asta este interpretarea mea, nu trebuie sa o foloseasca nimeni, asa vad eu romantismul care nu sta neaparat in lumanarele, ci in atitudine si deh, fiecare om e diferit.
    Pana si la nunti se da peste, apoi friptura de orice, noua ne-a picat bine. Evident ca se pot lua separat, fiecare cum doreste.
    Cat despre culori, eu nu prea vad albastrul de care zici tu ci rosu, verde deschis si alb... arata-mi interpretarea facuta de tine a V. Day si apoi mai putem discuta.
    O zi frumoasa sa ai.

    ReplyDelete
  6. Imi amintesc postarea de anul trecut! Intr-adevar, o idee minunata pentru cina de Valentine's day :)
    Pupici

    ReplyDelete