September 30, 2011


Un desert plin de savoare, cremos, dulce, fructat care se potriveste de minune cu biscuitii amaretti. Daca va plac cremele de ou bine facute, atunci vi-l recomand!

Ingrediente:
2 galbenusuri
40g zahar pudra
75ml vin Marsala sau sherry dulce
Biscuiti amaretti

Mod de pregatire:
Bateti galbenusurile cu zaharul cu mixerul, pana devin pale si isi dubleaza volumul. Puneti la bain marie, adaugati Marsala si continuati sa amestecati pana devine cremos, in jur de 5-6 minute.
Turnati crema intr-o cupa mare, serviti fierbinte impreuna cu biscuitii.








30 Sep 2011

2 comentarii:

:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.