February 28, 2011



O alternativa foarte sanatoasa si usor de pregatit la aperitivele din comert. Incercati aceste cornulete cu care va puteti rasfata invitatii si familia. Branza albastra da un gust savuros :)



Ingrediente:
3 cartofi medii
125g unt topit
500g faina
2 lingurite praf de copt
125g branza feta si branza albastra
2 linguri patrunjel tocat
1 galbenus
Seminte susan

Mod de pregatire: 
Fierbeti cartofii in apa sarata 25 minute. Incingeti cuptorul la 200grade. Scurgeti catofii si faceti piure. Adaugati unt, faina, praf de copt, sare si piper si faceti o coca. Impartiti-o in doua si formati pe o planseta fasii de jumatate cm grosime. Taiati fiecare parte din coca in triunghiuri. Sfaramati branza si amestecati cu patrunjel. 
Puneti cate o lingurita de branza pe marginea mai larga si rulati. Ungeti cu ou si presarati seminte de susan. Ccoaceti intr-o tava acoperita cu hartie de copt pentru 20 minute pana devin aurii.



0 comentarii:

Post a Comment