Incercati acest fel principal foarte usor de pregatit; aripioarele devin crocante in combinatie cu mierea si vor capata un gust deosebit.
Ingrediente (4 persoane):
12 aripioare
2 catei de usturoi zdrobiti
Zeama de la o lamaie
O lingurita chimen
2 linguri ulei masline
O lingura miere
Mod de pregatire:
Amestecam usturoiul, zeama de lamaie, chimenul, uleiul cu sare si piper si punem aripioarele inauntru, dupa ce le-am taiat pe jumatate. Lasam la marinat o ora in frigider.
Incalzim cuptorul la 200 grade si caocem 45-50 de minute pana devin crocante. In ultimele 10 minute punem mierea peste aripioare.
Serviti cu masline, fistic, alune si ardei picanti murati. De asemenea, cu salata turceasca si feta cu chimen.
Imi place reteta asta, trebuie sa o incerc si eu. Imi spui te rog cum este salata turceasca cu feta si chimen?
ReplyDelete