March 2, 2011

Nu sunt fan orez, pilaf sau garnituri de acest fel dar in combinatie cu legume si porc, as manca si doua portii! Este delicios, satios si usor de facut!



Ingrediente:
400 g carne de porc (pulpa sau spata)
1 cana orez
350g ciuperci taiate felii
2 cani supa
1 ceapa tocata marunt
1 lingura pasta de tomate
un ardei gras taiat cubulete
Un catel usturoi
Patrunjel
Ulei
Sare, piper


Mod de pregatire:
Taiati carnea bucatele. Caliti-o in ulei incins, adaugati usturoiul tocat fin si ceapa taiata marunt. Adaugati ciupercile, caliti 2 minute apoi adaugati putina supa si lasati la fiert 10-15 minute, acoperind vasul cu un capac.Adaugati sare si piper macinat, dupa gust. Puneti ardeii grasi, pasta de tomate si restul de supa si lasati sa dea intr-un clocot.
Adaugati orezul. Amestecati bine si lasati mancarea la cuptor aproximativ 30 de minute, la foc mic.
Scoateti vasul din cuptor si amestecati usor si daca e nevoie,  mai adaugati supa.
Adaugati verdeata proaspata, tocata marunt.


0 comentarii:

Post a Comment