Nu sunt fan orez, pilaf sau garnituri de acest fel dar in combinatie cu legume si porc, as manca si doua portii! Este delicios, satios si usor de facut!
Ingrediente:
400 g carne de porc (pulpa sau spata)
1 cana orez
350g ciuperci taiate felii
2 cani supa
1 ceapa tocata marunt
1 lingura pasta de tomate
un ardei gras taiat cubulete
Un catel usturoi
Patrunjel
Ulei
Sare, piper
Taiati carnea bucatele. Caliti-o in ulei incins, adaugati usturoiul tocat fin si ceapa taiata marunt. Adaugati ciupercile, caliti 2 minute apoi adaugati putina supa si lasati la fiert 10-15 minute, acoperind vasul cu un capac.Adaugati sare si piper macinat, dupa gust. Puneti ardeii grasi, pasta de tomate si restul de supa si lasati sa dea intr-un clocot.
Adaugati orezul. Amestecati bine si lasati mancarea la cuptor aproximativ 30 de minute, la foc mic.
Scoateti vasul din cuptor si amestecati usor si daca e nevoie, mai adaugati supa.
Adaugati verdeata proaspata, tocata marunt.
0 comentarii:
Post a Comment