August 22, 2011


Imi place foarte mult spanacul, in orice combinatie. Are tendinta sa fie fad uneori, dar acest sos de mustar cu smantana il salveaza si ii da o savoare pe care nu ati mai incercat-o pana acum. Aveti grija sa bateti bine carnea de porc, altfel nu se va fragezi si veti astepta ceva pana este gata. Recomand!

Ingrediente:
Ulei de masline
600g file porc
O lingura mustar cu boabe de mustar (wholegrain mustard)
200ml supa de pui
4 linguri smantana
2 linguri zeama lamaie
O mana de patrunjel tocat marunt
200g spanac

Mod de pregatire:
Incingeti o tigaie cu doua linguri de ulei. Prajiti feliile de porc bine batute inainte si fara grasime, pe rand. Le scoateti si le scurgeti pe o hartie de bucatarie.
In aceeasi tigaie puneti supa de pui si mustarul, dati in clocot. Adaugati smantana si carnea de porc si lasati la fiert la foc mic pana porcul este fraged, in jur de 10-15 minute. Continuati sa fierbeti pana se ingroasa sosul, puteti pune si o lingura de faina daca nu se leaga. Asezonati si adaugati zeama de lamaie si patrunjelul.
Fierbeti spanacul, scurgeti-l bine, apoi adaugati-l in tigaia cu carnea de porc. Sau il puteti servi separat, cum doriti.








3 comentarii:

  1. Foarte bine arata!! deja salivez ;)

    ReplyDelete
  2. Am gatit aseara aceasta reteta! minunata! iar sosul ... genial :) rebuie sa recunosc, la inceput, tot gustand din cratita ma panicasem, dar pe masura ce am pus toate ingredientele am finalizat cu succes reteta :) urmeaza si restul ... :) felicitarie pentru blog Elena.

    ReplyDelete
  3. Ma bucur mult ca ti-a iesit si ti-a placut:)

    ReplyDelete