August 25, 2011



 Un aperitiv mai mult decat delicios. Daca as putea, l-as manca la orice ora din zi si noapte si tot nu m-as satura. Il recomand din toata inima, nu veti da gres cu el la nici-o aniversare, party, sau ocazie. De asemenea, il puteti servi si dimineata, langa laptic:)
Ingrediente (30 bucati):
1 kg foietaj
50g parmezan ras
40g patrunjel
200g branza feta
2 cutii almette cu smantana
2 catei usturoi zdrobiti
8 linguri ulei masline
30 rosii cherry taiate pe jumatate

Mod de pregatire:
Se intinde foietajul pe o suprafata presarata cu parmezan. Se decupeaza formele cu un pahar, apoi se pun la rece 20 de minute. Se incalzeste cuptorul la 180grade. Se inteapa aluatul cu furculita si se coace 15 minute pana devine auriu. Se scoate si se lasa sa se raceasca.

Se mixeaza patrunjelul cu branza, usturoiul si uleiul. Se spriteaza o lingura de pasta pe tarta si se decoreaza cu 2 bucati de rosii si patrunjel.


3 comentarii:

  1. This looks so delicious. Would love for you to share this with us over at foodepix.com.

    ReplyDelete
  2. De unde faci rost de foietaj in Londra? Mor de pofta dupa niste pateuri!

    ReplyDelete
  3. Au in toate supermarketurile sub denumirile puff roll, puff pastry, ceva de genul:)

    ReplyDelete