Azi am avut chef de bucatarit big style. Adica, mai pe romaneste, de stat la cratita pana mi s-au umflat picioarele. Si ochii, de la at...
Watercress soup with parmesan tuiles/Supa crema de nasturel cu parmezan tuiles
V-am mai spus ca ador supele crema. Insa aceasta are ceva special, busuiocul isi face simtita prezenta cel mai intens, pe langa explozi...
Roast cod fillet with shellfish beurre blanc and wild mushrooms/Cod cu fructe de mare beurre blanc si ciuperci
Ador pestele. Il gatesc mai rar pentru ca familia mea nu il apreciaza la adevarata valoare. Dar astazi, pentru ca am vrut sa gatesc sanat...
Ciuperci sote cu spanac si fasole verde
Ador legumele in orice forma, mai ales combinatiile pline de vitamine. Pentru ca nu mai stiam ce garnituri sa mai fac, am apelat la un s...
Vita cu taitei de orez
Aceasta reteta este traditionala in restaurantele chinezesti si este delicioasa, daca va surade bucataria asiatica. Pare o reteta simp...
Sandwich cu Serrano, rucola si ou
Pentru mine micul dejun era inexistent. Pana am ajuns inapoi in Londra si mi se facea, in fiecare dimineata, o pofta de cappuccino cu ...
Guacamole cu fasole rosie
Am intalnit multe persoane carora nu le place guacamole, printre care si sotul meu. Bolul pe care l-am facut, va trebui sa il mananc s...
Blogul lunii noiembrie
Good Food a declarat blogul meu drept blogul lunii noiembrie. Nu poate decat sa ma bucure vestea aceasta, in ciuda inactivitatii mele din ul...