November 15, 2012


Ador legumele in orice forma, mai ales combinatiile pline de vitamine. Pentru ca nu mai stiam ce garnituri sa mai fac, am apelat la un site de French Food, unde am dat de aceasta reteta delicioasa, pe care am pregatit-o deja de doua ori intr-o saptamana:) Se face foarte usor si e plina de savoare!


Ingrediente (2 pers.):
200g ciuperci
400g baby spanac
150g fasole verde
5 catei de usturoi zdrobiti
1 lingura ulei masline
O lingura de unt

Mod de pregatire:
Fierbeti fasolea verde taiata in doua, in apa cu sare in jur de 20 de minute, sau pana sunt aproape gata.
Luati de pe foc si scurgeti bine.
In aceeasi apa opariti spanacul in jur de 1-2 minute.
Incingeti uleiul de masline intr-o tigaie si, la foc mediu prajiti ciupercile taiate felii pana se rumenesc pe ambele parti si se evapora tot lichidul. Adaugati fasolea verde, untul si usturoiul zdrobit. Dati focul mai tare si amestecati un pic sa nu se lipeasca. Lasati in jur de 3 minute.
Deasupra puneti spanacul, asezonati cu sare si piper dupa gust si lasati 1 minut, apoi amestecati totul si serviti fierbinte.




2 comentarii: