Intre timp, puteti citi articolul mai jos, preluat de pe site-ul Good Food.
Pe Elena Șandor de la eileen-cuisine.blogspot.ro o urmărim din 2009, atunci când și-a lansat blogul, timp în care a reușit să ne impresioneze cu fiecare rețetă postată. Vă spunem doar câteva titluri, să vă deschidem apetitul cum trebuie: baclava însiropată, iahnie de fasole cu cârnați, kulibiac de somon, macarons sau Bûche de Noël cu zmeură.
Totul este făcut cu pasiune, răbdare și tehnică, așa cum mărturisește chiar ea pe blog, iar fotografiile îți creează o poftă de zile mari.
Elena locuiește momentan în Londra, iar rețetele ei sunt un mix de bucătărie mediteraneeană, franțuzească șiromânească – nu putem decât să ne bucurăm și să sperăm că astfel, preparatele românești sunt savurate și în rândul prietenilor ei englezi. Thumbs up!
Felicitari! Si tot ce este mai bun in continuare! Meriti!
ReplyDeleteO parte din articol apare si in revista. Au un coltisor dedicat blog-urilor si in aceasta dimineata cand am luat revista am si ochit faptul ca era vorba despre blogul tau. Congrats!
ReplyDeleteBravooooo !!!! ;)
ReplyDelete