Se pun pe un platou creveti picanti , scoici , sparanghel , sos Gazpacho , crutoane . Se serveste de asemenea cu sos de maioneza .
April 18, 2010
Citronada de lime, capsuni si rodii
Ingrediente: Apa Miere Lime Rodii Lamai galbene Capsuni Menta Gheata
Sos de rosii
Ingrediente: 4 rosii 1 ceapa rosie Coriandru 2 catei de usturoi Un varf zahar Sucul de la o lamaie verde Un strop de ulei de masline...
April 12, 2010
Tipuri de branzeturi
Blue cheese: Gust si miros aparte Aceste branzeturi (Roquefort, Gorgonzola si Stilton) sunt produse din lapte de vaca, oaie sau capra, caro...
April 4, 2010
Cocktail de creveti
Am refacut aceasta minunata reteta , de data asta cu poze noi.
Parfait de banane si alune de padure caramelizate
Ingrediente: Pentru alune caramelizate: 200g zahar 100g alune de padure Ulei de floarea soarelui Pentru parfait: 2 banane coapte 2 ...
April 3, 2010
Kulibiac de somon
Ingrediente: 500g foietaj 350g file somon 150g spanac 6 oua prepelita 1 galbenus 100g orez basmati 25g faina Jumatate legatura patr...
Subscribe to:
Posts (Atom)