February 23, 2011



Incercati acest fel principal foarte usor de pregatit; aripioarele devin crocante in combinatie cu mierea si vor capata un gust deosebit. 



Ingrediente (4 persoane):
12 aripioare
2 catei de usturoi zdrobiti
Zeama de la o lamaie
O lingurita chimen
2 linguri ulei masline
O lingura miere

Mod de pregatire:
Amestecam usturoiul, zeama de lamaie, chimenul, uleiul cu sare si piper si punem aripioarele inauntru, dupa ce le-am taiat pe jumatate. Lasam la marinat o ora in frigider.
Incalzim cuptorul la 200 grade si caocem 45-50 de  minute pana devin crocante. In ultimele 10 minute punem mierea peste aripioare.
Serviti cu masline, fistic, alune si ardei picanti murati. De asemenea, cu salata turceasca si feta cu chimen.

1 comentarii:

  1. Imi place reteta asta, trebuie sa o incerc si eu. Imi spui te rog cum este salata turceasca cu feta si chimen?

    ReplyDelete