April 2, 2009


Ingrediente:
3 oua
150g zahar
150ml lapte
esenta de vanilie
50ml lichior de cirese
100g ciocolata
Ciocolata rasa

Din seria de Revelion.
Mod de pregatire:
Batem albusurile cu 100g zahar. Frecam galbenusurile cu 50g zahar. Turnam laptele si fierbem 10 minute in baie de aburi.
Cand s-a racit punem spuma de albus. Amestecam si impartim in doua. In prima punem ciocolata topita, in a doua esenta de vanilie.
Punem in cupe alternand, iar deasupra turnam lichiorul de cirese si ciocolata rasa, daca dorim.
02 Apr 2009

0 comentarii:

Post a Comment

:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.