April 20, 2009


Ingrediente:
300g spanac fiert
2 oua
3-4 linguri cu faina
250g branza
1 ardei gras rosu
Sare, piper
Praf de copt

Mod de pregatire:
Spanacul se mixeaza la robot pana se marunteste bine, se adauga ouale, sare si piper dupa gust.
Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga la spanac, amestecandu-se pana se obtine o pasta.
Intr-o tava cu hartie de copt se rastoarna spanacul si se da la cuptor pana se coace.

Cand este gata se scoate din tava, se ruleaza in hartia de copt si se lasa sa se raceasca.

Se prepara umplutura din branza telemea, care se faramiteaza bine, se condimenteaza cu sare si piper si se adauga ardeiul rosu taiat cubulete. Crema de branza trebuie sa aiba o consistenta tare. Se da la frigider cel putin 30 de minute.

Umplem apoi rulada cu branza, o rulam si o tinem la frigide pana la servire, cand se taie felii.





0 comentarii:

Post a Comment