February 28, 2011


Cand am scos prima transa din cuptor, eram foarte curioasa sa vad ce gust vor avea. Mi s-au topit in gura si nu mai conteneam sa iau din tava desi erau special pentru invitati, atat de gustosi erau! Coca este la fel de frageda ca cea de patiserie din comert iar combinatia cu parmezanul este de-a dreptul mortala! De departe preferatii mei! Ii puteti servi cu orice, singurei, cu sosuri, in loc de paine, sunt nemaipomeniti! Va recomand sa ii mancati cand sunt fierbinti.


Ingrediente:
120g faina
1 lingurita sare
Un praf de chilli
75g unt
75g parmezan ras
5 linguri smantana

Mod de pregatire:
Amestecati toate ingredientele, puneti intr-o folie si dati la frigider 30 de minute. Incalziti cuptorul la 200grade. Puneti o hartie de copt intr-o tava. Formati forme de 4mm grosime coaceti 10 minute pana devin aurii. 



0 comentarii:

Post a Comment