April 2, 2009


Ingrediente:
4 oua
200g zahar
200g faina
30g unt
30g cacao
100g ciocolata de menaj
1 plic praf de copt
300g zmeura (eu nu am gasit, am luat mure, dar va recomand sa luati zmeura e mai duce)
100g frisca lichida

Din seria de revelion de unde nu am poze din momentul pregatirii:
Mod de preparare:
Frecam ouale cu zaharul. Punem faina cu praful de copt si cacau cernuta. Omogenizam si turnam compozitia in strat subtire, intr-o tava unsa cu unt. Tava nu trebuie sa aiba latimea mai mare de 20cm, altfel foaia ar iesi prea mare si ar trebui sa rulam de mai multe ori.
Coacem 15 minute. Batem frisca. Jumatate din cantitatea de zmeura o transformam in piure (eu nu am avut zmeura si am pus 150g fructe de padure congelate).
Dupa ce s-a racit, intindem un strat de piure de fructe si unul de frisca. Rulam, asezam pe un platou cu imbinatura in jos si lasam la rece 10 minute.
Topim untul pe baie de aburi, punem ciocolata rasa si amestecam pana se topeste. Imbracam rulada cu glazura de ciocolata si ornam cu zmeura.

6 comentarii:

  1. fataaa, ai, ai ce-mi faci tu mie? yammy!

    da alea nu-s mure? io le vad negre... :D

    ReplyDelete
  2. Ba da, am zis ca am luat mure ca nu am gasit zmeura, e foarte bun da sa pui zmeura nu mure ca mine:)) erau cam amare si am pus peste ele un sirop de zmeura pe care il aveam.

    ReplyDelete
  3. :)) acum am vazut, am orbu gainii! :DD

    ReplyDelete
  4. fataaaa, tu mi-esti draga! gatesti aici, ma farmeci! ia vin sa te premiez! pe blog da? te pupez!

    ReplyDelete
  5. :) I REALLY WANNA HAVE THIS RECIPE!!! PLEASE, CAN YOU POST IT IN ENGLISH? :)

    ReplyDelete
  6. i will post this recipe in english for you:)

    ReplyDelete