October 25, 2010


Ingrediente:
500g ciuperci taiate felii
200g porumb fiert
100g jambon Serano
4 catei usturoi tocat
1 lingurita piper cayenne
Jumatate legatura patrunjel tocat

Mod de pregatire:
Se lasa la foc mic acoperit ciupercile cu o lingurita de ulei de masline si piper. Se lasa 5 minute. Se ia capacul si se adauga porumbul scurs, se amesteca pana se evapora lichidul. Dupa 5 minute se adauga usturoiul si se amesteca. Inainte de a stinge cuptorul se adauga feliile de jambon rupte. Nu se asezoneaza pentru ca jambonul este destul de sarat. Se serveste cu patrunjel.
25 Oct 2010

0 comentarii:

Post a Comment

:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.