Platou marin cu sparanghel si sos gazpacho
Se pun pe un platou creveti picanti, scoici, sparanghel, sos Gazpacho, crutoane. Se serveste de asemenea cu sos de maioneza.
Ador ficateii, sub orice forma. Fiind foarte ocupata zilele acestea, nu am avut timp sa trec prin ...Read more
Stiu, nu am mai postat nici-o reteta de ceva timp pentru ca sunt foarte prinsa cu scoala si pana in...Read more
Imi plac atat de mult ciupercile umplute, nu am mai pregatit de ceva timp, iar acum am dat peste...Read more
Nu am mai mancat fasole de la Craciun, pentru ca am incercat de 3 ori sa fierb fasolea si dupa 6 or...Read more
Last week I've been to Italy, where we ate some delicious gnocchi at a restaurant. Today I tried a ...Read more
Ce-s astea? Poze fara blitz? Pai tre dat la ziar, asta-i stire de prima pagina.


ReplyDeleteFrumos. Si aranjamentul, si unghiurile. Luminozitatea ar putea fi mai mare, dar nici Domnul nu dispretuieste inceputurile slabe.
I kid, I kid!
Chiar arata bine fata de cele fulgerate.
haha, la tine m-am gandit cand le-am facut doar din ambitie asa:))) Cred pentru prima oara cand a fost soare afara si am reusit sa termin inainte sa intre sub nori;)) am dus platoul pe balcon si noroc cu aparatul prietenei mele, ca al meu e rasnita;)))
ReplyDelete