March 6, 2009


Reteta preluata din revista Ioana. Eu am incercat-o de doua ori si este excelenta!
Ingrediente (4 portii):
  • 2 bucati piept de pui (a 150 g)
  • sare
  • 4 oua fierte tare
  • 1 salata
  • 1/4 salata iceberg
  • 4 rosii
  • 2 morcovi
  • 2 dovlecei
  • 100 g sunca
  • 150 g iaurt
  • 1 catel de usturoi
  • 50 g branza albastra
  • 100 ml smantana
  • 2 linguri suc de lamaie
  • piper
Preparare:
Fierbeti pieptul de pui in apa cu sare 20-25 de minute, apoi taiati-l bucati si prajiti-l putin in ulei.
Taiati ouale in patru.
Pregatiti salata, taiati-o bucati si taiati rosiile cubulete. Radeti morcovii, taiati taiati-l felii rotunde, iar sunca bucati.
Prajiti dovleceii in putin ulei apoi scoateti pe o servet de bucatarie.
3. Amestecati cu mixerul iaurtul, usturoiul, branza, smantana si sucul de lamaie, apoi condimentati acest amestec.
Asezati totul intr-un castron in straturi (salata, pui, rosii, oua, salata, morcovi, dovlecei, dressing, sunca) si turnati dressingul. Prajiti sunca pana devine crocanta si presarati-o peste salata.
Eventual ornati cu nuci.
Preparare: 40 de minute.
Cca. 590 kcal/portie
Sfatul profesionistului
Aceasta salata, foarte potrivita pentru petreceri, se prepara simplu si ideal ar fi sa o lasati peste noapte sa se patrunda.
Next
Newer Post
Previous
This is the last post.

4 comentarii:

  1. Arata foarte bine!
    Ai o leapsa de preluat de la mine.
    Pupici!

    ReplyDelete
  2. Multumesc, abia acum am vazut:)

    ReplyDelete
  3. arata super si cred ca este si foarte buna

    ReplyDelete
  4. da este foarte buna! o poti incerca e si simplu de facut;)

    ReplyDelete