November 25, 2009



Ingrediente:
1 salau
2 cepe
2 catei de usturoi
1 pahar vin alb
3 linguri ulei
2 foi dafin
5 boabe de piper negru
1 lingura bulion
Sare

Mod de pregatire:
Se curata pestele si se sareaza in interior si pe afara, se unge cu ulei, apoi se pune intr-o tava. Se adauga ceapa taiata subtire, usturoiul, foile de dafin, piperul, bulionul, sare si ulei, apoi se toarna vinul. Se pune la cuptor si se lasa o ora jumatate. Se mai verifica din cand in cand, iar daca scade sosul, se mai adauga putin vin si se stropeste des pestele cu sosul din tava.
Se poate servi cu musaca de cartofi cu ciuperci.

1 comentarii:

  1. buna Elena, tot caut un contact-form pe site si nu reusesc. Imi trimiti te rog un email, ca vreau sa-ti propun ceva. Multumesc. Tibor. netpizza1@gmail.com

    NetPizza.ro

    ReplyDelete