CARTE DE RETETE

January 24, 2011

Spaghetti cu sunca, praz si ciuperci



 Ingrediente (4 portii):
2 linguri ulei masline
Un praz lung feliat subtire
200g ciuperci feliate
2 catei de usturoi zdrobiti
300g spaghetti
150g branza Cheddar
100g sunca afumata bucatele
2 oua
4 linguri double cream/smantana lichida/smantana dulce
25g parmezan

Mod de pregatire:
Incingeti uleiul intr-o tigaie, adaugati prazul, amestecati, apoi turnati 2 linguri de apa, asezonati, acoperiti si lasati 5 minute la foc mediu.
Adaugati ciupercile, usturoiul si sunca si mai lasati inca 3 minute.
Intre timp preparati spaghetele conform instructiunilor de pe pachet.
Intr-un bol bateti bine ouale cu smantana.
Adaugati branza in compozitia de ciuperci si praz si amestecati bine, un minut pe foc mediu. Adaugati spaghetele bine scurse.
Luati de pe foc si turnati ouale, amestecand bine. Asezonati cu busuioc, oregano si piper.


No comments:

Post a Comment