CARTE DE RETETE

September 6, 2011

Pulpe de pui cu praz si sos de smantana

Ce este mai simplu de pregatit decat comfort food intr-o seara ploioasa de toamna? Acest fel principal este pe atat de rapid pe cat este de gustos. 



Ingrediente:
3 linguri ulei masline
4 pulpe mari de pui
Un praz mare
O lingura de mustar
100ml smantana lichida/single cream
Sucul si coaja de la o lamaie
2 linguri de pesmet
Parmezan

Mod de pregatire:
Prajiti puiul intr-o tigaie incinsa in uleiul de masline, pana devin aurii pe toate partile. Adaugati prazul taiat marunt, lasati pana se inmoaie.
Intr-un bol amestecati mustarul cu smantana, adaugati in tigaie, asezonati si lasati sa dea in clocot pana se ingroasa.
Presarati zeama si coaja de lamaie, pesmetul si parmezanul si bagati totul la cuptorul preincins la 180 grade. Lasati 15 minute pana se aureste deasupra.



4 comments: