CARTE DE RETETE

August 25, 2011

Carnaciori in foietaj

Foarte potriviti ca aperitiv, serviti cand sunt fierbinti.

Ingrediente:
10 cabanosi
250g foietaj
Parmezan
Un ou batut

Mod de pregatire:
Taiati cabanosii sau alti carnati afumati (ce aveti) la dimensiuni de 7-8cm lungime. Crestati-i la capete. Intindeti foietajul, taiati fasii lungi de 10-12 cm si rulati-l in jurul cabanosului.
Incingeti cuptorul la 200 grade. Puneti cabanosii intr-o tava tapetata cu hartie de copt si lasati-i pana se aureste foietajul. Scoateti-i, ungeti-i cu ou si presarati putin parmezan. Ii lasati inca 5 minute la cuptor pana se rumenesc.

9 comments:

  1. Vai cat pot sa-mi placa! Mi s-a facut pofta...

    ReplyDelete
  2. interesant! cred ca sunt foarte buni si arata bestial!
    pupici

    ReplyDelete
  3. I love that stand.. Sausage rolls are such a multi-player. Both kids and the adults can have them in style!

    ReplyDelete
  4. These look so fun!
    Love it!

    (Thank good for google chrome translator)

    Mandi

    ReplyDelete
  5. Thank you! i would be more than happy to translate any other recipe you want, just ask:)

    ReplyDelete
  6. "intingeti"??? de la ce vine? de la verbul "a intinge"??? nu ti-ar strica niste lectii de limba romana!

    ReplyDelete
  7. Multumesc pentru atragerea atentiei. Este vorba de o greseala de typing, g este la o tasta distanta de d. In nici-un caz nu este vorba de vreun cuvant inventat. Nu cred ca nu ti s-a intamplat niciodata sa nu gresesti cand scrii ceva repede. Si mai cred ca lectii de romana poate lua oricine, dar lectiile de bun simt si bune maniere nu au avut trecere si la tine. Daca nu stii sa atragi atentia intr-un mod frumos, asa cum mi s-a mai intamplat sa mi se spuna ca am mancat o litera sau am uitat sa scriu un ingredient, te invit sa intri pe alte bloguri, nu iti impune nimeni sa poposesti aici.

    ReplyDelete