CARTE DE RETETE

April 18, 2010

Platou marin cu sparanghel si sos gazpacho


Se pun pe un platou creveti picanti, scoici, sparanghel, sos Gazpacho, crutoane. Se serveste de asemenea cu sos de maioneza.

2 comments:

  1. Ce-s astea? Poze fara blitz? Pai tre dat la ziar, asta-i stire de prima pagina.

    Frumos. Si aranjamentul, si unghiurile. Luminozitatea ar putea fi mai mare, dar nici Domnul nu dispretuieste inceputurile slabe. :P
    I kid, I kid!

    Chiar arata bine fata de cele fulgerate. :)

    ReplyDelete
  2. haha, la tine m-am gandit cand le-am facut doar din ambitie asa:))) Cred pentru prima oara cand a fost soare afara si am reusit sa termin inainte sa intre sub nori;)) am dus platoul pe balcon si noroc cu aparatul prietenei mele, ca al meu e rasnita;)))

    ReplyDelete