Iata ca luna aceasta trece atat de repede si se apropie tea party-ul marca Emily. Editia aceasta are ca tema albul. L-am combinat cu rosu, deh, albul merge cu orice, asa-i? Prajitura aceasta este foarte racoroasa, satioasa, putin acrisoara si pe gustul familiei mele. Tot Adulutei trebuie sa ii multumesc pentru aceasta reteta, delicioasa!
CARTE DE RETETE
▼
May 12, 2012
May 11, 2012
Vita in sos de vin cu ciuperci umplute
May 9, 2012
Iahnie de fasole cu carnati
Nu am mai mancat fasole de la Craciun, pentru ca am incercat de 3 ori sa fierb fasolea si dupa 6 ore era tot tare ca piatra. Noroc cu o oala sub presiune primita cadou de nunta, cu care am imblanzit boabele obraznice. Atunci facusem o ciorbita cu ciolan, acum am primit de la mama fasole si am prins curaj sa fac iahnie, asa cum o face ea. Numai ca nu am prins-o pe fir si am ramas la reteta fabuloasa a bucatarasului. A durat ceva timp pana am ajuns sa o savurez cu intreaga familie, dar s-a meritat. Este asa de buna, consistenta, servita cu muraturi, ardei copti sau o simpla ceapa. Yummy!