CARTE DE RETETE
▼
October 25, 2010
Ciuperci cayenne
Ingrediente:
500g ciuperci taiate felii
200g porumb fiert
100g jambon Serano
4 catei usturoi tocat
1 lingurita piper cayenne
Jumatate legatura patrunjel tocat
Mod de pregatire:
Se lasa la foc mic acoperit ciupercile cu o lingurita de ulei de masline si piper. Se lasa 5 minute. Se ia capacul si se adauga porumbul scurs, se amesteca pana se evapora lichidul. Dupa 5 minute se adauga usturoiul si se amesteca. Inainte de a stinge cuptorul se adauga feliile de jambon rupte. Nu se asezoneaza pentru ca jambonul este destul de sarat. Se serveste cu patrunjel.
Mojito cu mere
Intr-un robot se amesteca 10g menta, 4 lamai verzi taiate sfert, 5 linguri zahar brun, pentru un minut, pana lamaile sunt tocate fin. Amestecul se trece in sita si se adauga 300ml rom alb. Se amesteca cu 600ml suc de mere cu pulpa, 300ml apa minerala, 2 lamai verzi taiate felii, un mar verde feliat subtire.
Ruby Margarita
Amestecati 600 ml suc portocale rosii, 400 ml vin rosu, sucul de la doua lamai verzi, o portocala feliata, 600ml limonada, frunze de menta si gheata. Seamana foarte bine la gust cu sangria.