tag:blogger.com,1999:blog-6187987293189752685.post2102013583395899240..comments2023-08-19T10:30:51.931+01:00Comments on Eileen Cuisine: Kulibiac de somonElena Sandorhttp://www.blogger.com/profile/12789501908260750357noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-6187987293189752685.post-29874360410046067022011-03-08T03:00:16.888+00:002011-03-08T03:00:16.888+00:00Da, totul este gatit dinainte, il asamblezi si pui...Da, totul este gatit dinainte, il asamblezi si pui la cuptor sa se faca si somonul:) e foarte bun;)Elena Sandorhttps://www.blogger.com/profile/12789501908260750357noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6187987293189752685.post-3126572239382672862011-03-08T02:52:18.954+00:002011-03-08T02:52:18.954+00:00arata bine, deci totul este gatit inauntru numai s...arata bine, deci totul este gatit inauntru numai somonul e crud? si se coace?FrEEnahttps://www.blogger.com/profile/11194861478484247568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6187987293189752685.post-89651741523016836282010-04-14T20:43:15.835+01:002010-04-14T20:43:15.835+01:00Da e si foarte bun, sa il incerci;)Da e si foarte bun, sa il incerci;)Elena Sandorhttps://www.blogger.com/profile/12789501908260750357noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6187987293189752685.post-78568356329833264262010-04-14T16:42:09.221+01:002010-04-14T16:42:09.221+01:00vai deci arata delicios.
e un must try dupa bacvai deci arata delicios.<br />e un must try dupa bacSarah.https://www.blogger.com/profile/00575280366024519164noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6187987293189752685.post-44017942757976682482010-04-08T22:23:57.741+01:002010-04-08T22:23:57.741+01:00hehe, imi place mai mult asta CUPRINS
http://www....hehe, imi place mai mult asta CUPRINS<br /><br />http://www.youtube.com/watch?v=9HMAHlqm4GU&feature=relatedElena Sandorhttps://www.blogger.com/profile/12789501908260750357noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6187987293189752685.post-26487057556465196512010-04-08T21:33:57.204+01:002010-04-08T21:33:57.204+01:00Am inteles.
Oricum, daca apuci sa mai faci ziua, ...Am inteles. <br />Oricum, daca apuci sa mai faci ziua, iluminarea se poate aplica indiferent de aparat.<br /><br />Uite aici cum lucreaza un "pro" :)<br />http://www.youtube.com/watch?v=afNIRFCiKEoChris N.http://photo.chrisgraphix.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6187987293189752685.post-48331324196998960152010-04-08T16:26:16.706+01:002010-04-08T16:26:16.706+01:00Multumesc pentru indicatii. Deocamdata sunt mai mu...Multumesc pentru indicatii. Deocamdata sunt mai mult bucatar decat fotograf;)) nu am un aparat profi, pozele astea de la ultimele 5 retete sunt facute cu un aparat mai bun al unei prietene si sunt facute noaptea pentru ca atunci ne-am pus la masa si am terminat de gatit, deci nu aveam de unde lumina naturala. Dar sper sa imi cumpar si eu un aparat bun anul asta si sa fac poze de revista;)Elena Sandorhttps://www.blogger.com/profile/12789501908260750357noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6187987293189752685.post-61740093350956739322010-04-08T16:03:55.437+01:002010-04-08T16:03:55.437+01:00Holey moley. Foarte interesanta combinatia.
Prega...Holey moley. Foarte interesanta combinatia.<br /><br />Pregatesti foarte bine , dar cred ca felurile tale ar putea beneficia de o prezentare care sa le puna in evidenta calitatile pentru care ai muncit atat.<br />Ca si fotograf, cateva tip-uri:<br /><br />1. Fara blitz-ul de pe aparat. Blitzul, fiind o sursa de lumina mica si situata aproximativ pe acelasi punct cu obiectivul aparatului, creeaza o lumina plata, reducand textura obiectelor la o simpla copie xerox. Asta e valabil la aproape orice fel de fotografie, nu doar la cea de mancare.<br /><br />2. Lumina soft. Cu cat mai mare cu atat mai bine.<br />Observa umbrele oamenilor si fetele lor cand e innorat si cand bate soarele direct. <br />Poate contraintuitiv, dar o sa vezi cat de moi sunt umbrele pe fetzele lor cand e innorat, facand liniile mai placute. Genul asta de lumina ne trebuie.<br /><br />Una dintre cele mai la indemana surse de lumina soft este fereastra. Poti plasa o masa chiar langa ea, si de acolo fotografiezi in voie (fara blitz), avand grija sa nu incadram in contralumina, pentru a evita artificiile de expunere (fundalul luminat corect si farfuria subexpusa). De preferat ca lumina sa cada din lateral in cadru.<br />Totodata, vom avea grija sa nu cada raze de lumina directe, care sa faca umbre tari, sharp.<br /><br />Cam atat deocamdata. Sper sa iti foloseasca. O sa iti urmaresc blogul pentru alte retete delicioase.Chris N.http://photo.chrisgraphix.comnoreply@blogger.com