July 20, 2010


Ingrediente:
Aluat:
3 oua
200g faina
100g unt
100g smantana
Jumatate plic praf de copt

Umplutura:
100g bacon
1 ceapa
100g boabe mazare
1 ardei gras
50g unt
Sare, piper, coriandru

Mod de pregatire:
Tocam baconul cubulete. Ardeiul si ceapa le tocam si mazarea o fierbem 20 de minute.

Incingem untul intr-o craticioara, punem ceapa, ardeiul, baconul si mazarea fiarta, presaram sare si lasam pe foc mic 5 minute. Adaugam celelalte mirodenii.
Frecam untul cu galbenusurile, smantana si sarea. Adaugam albusurile batute spuma, amestecam si punem faina amestecata cu praful de copt.

In aluat punem umplutura, amestecam prin rasturnare si o turnam in forme de briose unse cu unt si tapetate cu hartie de copt.

Coacem 30 de  minute la foc moderat.

1 comentarii:

  1. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

    ReplyDelete